Povrat novca

BERTSCHAT®️ isporučuje samo proizvode vrhunske kvalitete, što se može vidjeti i u tisućama recenzija koje smo do sada prikupili. Imate li pitanja o proizvodu ili niste potpuno zadovoljni? Slobodno nas kontaktirajte. Naši stručnjaci će vas rado posavjetovati.

Vašu pošiljku možete vratiti nama putem vašeg preferiranog prijevoznika. Adresa za povrat je: BERTSCHAT [HR] Povratak | Mecsekrákosi u. 31 Orfű, 7677 Mađarska.

U kutiju unesite broj narudžbe i razlog povrata. Držite svoj ID za praćenje sa sobom

Koji je rok za povrat proizvoda BERTSCHAT®️?

Svi proizvodi kupljeni od BERTSCHAT®️ mogu se vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od primitka.

Koji su uvjeti povrata BERTSCHAT®️ proizvoda?

Proizvod se mora vratiti u svom originalnom stanju. Možete isprobati proizvod. Na primjer, možete isprobati naše rukavice, ali ih ne možete upotrijebiti za skijanje ukoliko ih želite vratiti.

Izabrao sam pogrešnu veličinu, što sada?

Možete zamijeniti proizvod za željenu veličinu u roku 30 dana. U pakiranju obavezno priložite obrazac s brojem narudžbe i željenom veličinom. Na taj način naši zaposlenici mogu brže obraditi paket. Držite svoj ID za praćenje sa sobom

Kako vratiti proizvod?

Vašu pošiljku možete vratiti nama putem vašeg preferiranog prijevoznika. Adresa za povrat je: BERTSCHAT [HR] Povratak | Mecsekrákosi u. 31 Orfű, 7677 Mađarska. U kutiju unesite broj narudžbe i razlog povrata. Držite svoj ID za praćenje sa sobom

BESPLATNA DOSTAVA

Dostava vaše narudžbe unutar Europske unije je besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana.

KUPCI OCJENJUJU BERTSCHAT® S 4,8/5

Više od 1300 izvrsnih recenzija. U BERTSCHAT®-u, kupac je na prvom mjestu i to se odražava u našim bezbrojnim dobrim recenzijama.

Recenzije pogledajte ovdje

OBRATITE NAM SE

Imate neka pitanja? Mi ćemo vam pomoći!

E-mail: info@bertschat.eu

Telefon: +31348342194